Follow Bluewater

Ett dyk i rätt riktning. Bluewater’s samarbete tillsammans med en växande svensk simstjärna.

Press release   •   Nov 02, 2017 07:58 EDT

Adam Paulsson, en 22-åriga svenska simstjärnan, älskar att utmana gränserna och vill ha samma engagemang hos mina partners.

Bluewater, ett världsledande företag inom vattenreningsteknik, har startat ett samarbete med en av Sveriges mest talangfulla unga simmare, 22-åriga Adam Paulsson. Detta samarbete med Adam är en bekräftelse på Bluewater’s pågående investeringar i vattenbaserad sport och sitt engagemang med att växa sportintresset för alla.

Adam har representerat Sverige i tre Europeiska Mästerskap och ett Världsmästerskap. Trots att han bara är i borjan av sin karriär har Adam vunnit ett antal guldmedaljer både i junior och senior simtävlingar.

Adam växte upp i Borås, i västra Sverige, men har senare flyttat till Stockholm och gjort detta till hans hem eftersom det erbjuder mer möjligheter för att stötta hans driv att vinna olympiska medaljer. Adam berättar att enda sedan han gjorde sin första tävling, vid 7 års ålder, har han siktat på olympisk medalj och han står fast vid sin vilja att stå på pallen vid OS i Tokyo 2020.

Som nämnt tidigare visar detta samarbete på Bluewater’s fortsatta intresse i vattensport och engagemanget att växa intresset för sport inom alla områden. Bluewater sponsrar för tillfället Vestas 11th Hour Racing Team som tävlar i det pågående Volvo Ocean Race, en av världens tuffaste seglingstävlingar, med rent vatten i deras paviljoner runt om i världen.

Adam berättar: ”Jag älskar att utmana gränserna och vill ha samma engagemang hos mina partners. Bluewater’s innovativa driv och fokus att erbjuda rent vatten för människor runt om i världen och därmed bidra till kampen mot mikroplaster i havet och hjälper oss få en mer hållbar värld.”

Anders Jacobson, VD och medgrundare till Blue AB, moderbolaget till Bluewater, säger: ”Bluewater’s banbrytande vattenreningsteknik har tagit oss till toppen inom detta område och vårt mål är att ge alla tillgång till rent vatten. Vi är imponerade och inspirerade av den passion och talang Adam uppvisar, både i vatten och på land, och vi är hedrade över att han har valt att samarbeta med oss. Adam är en förebild för unga idrottare som laddar sin kropp med rätt näring och rent dricksvatten.”

För mer information, kontakta David Noble, Head of PR and Communication:

+44 7785 302 694 eller på david.noble@bluewatergroup.com

Följ Adam Paulsson på följande länkar:

https://twitter.com/adampaulsson

https://www.instagram.com/adampaulsson/

https://www.facebook.com/adam.paulsson.3

Bluewater is a world leading water purification company with its global headquarters in Stockholm, Sweden. Bluewater innovates, manufactures and comercializes compact water purifiers that harness the company’s patented reverse osmosis technology to remove virtually all pollutants from tap water, including lead, bacteria, pesticides, medical residues, chlorine and lime-scale. Please visit us at www.bluewatergroup.com

Follow us for water-related news on Facebook, Twitter and Wechat (Search ID: Bluewater). Journalists and bloggers can follow our press releases and blogs at http://www.mynewsdesk.com/us/bluewater. And everyone is welcome to enjoy our themed Bluewater music playlist on spotify at BluewaterPure Radio.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.