Follow Bluewater

En lysande start för Bluewaters partnerskap med den svenska elitsimmaren

News   •   Nov 16, 2017 03:02 EST

Svenska simstjärnan Adam Paulsson älskar att utmana gränserna (Bild Magnus Peterson)

Samarbetet mellan det internationella Bluewater och den svenska simstjärnan Adam Paulsson fick en flygande start då Adam tog hem inte mindre än sju medaljer under SM-veckan. Två guld, två silver och tre brons blev slutresultatet.

Adam berättar: “Det känns fantastiskt! Medaljerna är ett kvitto på att jag är i bra form inför EM i Köpenhamn i mitten av december. Just nu har jag ont i kroppen och är mentalt trött, men jag räknar med att återhämta mig snabbt! Självklart var det fantastiskt att vinna två gånger och ta de andra medaljerna, men den här gången var SM framförallt en del i uppladdningen inför nästa tävling.”

Adams mål i år är EM, men hans långsiktiga mål är OS i Tokyo 2020.

“Det svenska mästerskapet var ett bra genrep inför EM som är min nästa tävling och höjdpunkten den här säsongen. Min plan nu är att jobba ännu hårdare och komma till EM med en positiv attityd och förhoppningsvis ännu bättre form.”

Anders Jacobson, VD och medgrundare för Blue, moderbolaget till Bluewater, säger: “Adam är en framgångsrik ung stjärna som ännu en gång visat att han är på väg i rätt riktning. Bluewater ser fram emot att jobba ännu närmare med Adam för att hjälpa honom uppnå hans framtida mål.”

För mer information, kontakta Sabina Erlingson, Bluewater PR & Digital Media Specialist,

tel. 0709 545 572 eller sabina.erlingson@bluewatergroup.com #nosingleuseplastics 

www.bluewatergroup.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://newsroom.bluewatergroup.com/us/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.