Follow Bluewater

Bluewaters simstjärna siktar nu in sig på Stockholm Swim Open, en tävling som ska hjälpa Adam Paulson att kvalificera till Europamästerskapen

News   •   Jan 30, 2018 21:20 EST

Det är dags för hårdträning för den svenske simstjärnan Adam Paulsson.

Stockholm, januari 31, 2018 – Det är dags för hårdträning för den svenske simstjärnan Adam Paulsson, som är sponsrad av Bluewater, ett svenskt företag som är marknadsledande inom vattenrening. Adams mål är nu att nå toppresultat på tävlingen Stockholm Swim Open som är i början av april, vilket ska hjälpa honom att kvalificera sig till det Europeiska Mästerskapet i simning i Glasgow, Skottland, som går av stapeln i augusti.

“Jag är mycket nöjd med slutet av säsongen 2017, där jag lyckades samla på mig sju medaljer på SM i november och att jag dessutom lyckades ta mig till min första EM final någonsin.” säger Adam. Han berättade även att efter en kort semester och ett hårt träningsläger i Thailand i vinter över vinterledigheten så är han nu redo för att lägga i ytterligare en växel i träningen, vilket ska göra honom redo för mästerskapet i april.

”Nu ska jag jobba ännu hårdare på att bygga upp min styrka och teknik så att jag är i rätt form redan i början av våren. Under Europamästerskapet i Köpenhamn lärde jag mig mycket som kommer ligga till grund för träningen – och förhoppningsvis ska det ta mig hela vägen till Glasgow.” fortsätter han.

Bluewaters VD, Anders Jacobson adderar: ”Vi har tidigare sett vad Adam är kapabel till som simmare och vi imponeras av hans starka fokus på att nå de resultat som krävs för att bli en elitsimmare. Han är en stor förebild för många yngre på grund av sitt driv och fokus på miljön. Vi på Bluewater ser fram emot att se vad Adam kommer att uppnå härnäst.”

För mer information vänligen kontakta Sabina Erlingson, PR & Digital Media Specialist på Bluewater, +46 709 54 55 72 eller Sabina.erlingson@bluewatergroup.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://newsroom.bluewatergroup.com/us/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.