Follow Bluewater

Adam Paulsson, Bluewaters samarbetspartner, gör sig nu redo för hans nästa stora utmaning, de Europeiska Mästerskapen i simning

News   •   Dec 08, 2017 00:43 EST

Stockholm, december 8, 2017. Om mindre än en vecka hålls de Europeiska Mästerskapen i simning i Köpenhamn och Bluewaters samarbetspartner, Adam Paulsson, den svenska simstjärnan, kommer ta sig an hans största utmaning för säsongen.

De europeiska mästerskapen kommer att hållas i Köpenhamn, på Royal Arena, 13e-17e december. Eventet kommer att vara den 19e upplagan av LEN European Short Course Championship där över 40 atleter ska stå med medaljer. Adams mål är att vara en av dem.

Adam Paulsson säger: “EM är säsongens höjdpunkt för mig och det ska bli spännande att dels tävla igen men också se vad för resultat höstens hårda träning har gett. Jag simmade fort redan på SM och då var jag ännu inte i toppform så nu på EM hoppas jag att jag kan plocka fram det där lilla extra. Jag ser verkligen fram emot att få komma till start och tävla mot övriga Europa eliten.”

Anders Jacobson, VD och medgrundare till Blue AB, Bluewaters moderbolag säger: “Adam har tidigare visat oss att han är på rätt väg för att nå sina mål. Vi, Bluewater, är mycket spända att få vara vid hans sida när han tar sig an denna utmaning samtidigt som han är en förebild för unga atleter genom att vara hälsomedveten och jobbar för en bättre planet.”

Anders berättade även att Bluewaters mission är att erbjuda rent vatten till människor världen över och att minska användningen av enstaka plastflaskor. Detta partnerskap, tillsammans med Adam, kan få fler människor engagerade och medvetna över deras hälsa samtidigt som Bluewater arbetar för en hälsosammare planet.

Följ Adam på EM, den 13–17 december, där han startar med en av hans huvuddistanser, 400 meter frisim sen dagen efter blir det 400 meter medley och sedan avslutar han EM med 200 meter medley.

För mer information, vänligen kontakta, Sabina Erlingson, PR & Digital Media Specialist på Bluewater, 

+46 709 54 55 72 eller sabina.erlingson@bluewatergroup.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://newsroom.bluewatergroup.com/us/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.